RON

Flip-flops de publicitate ieftină

Personalizați-vă șlapii în cel mai original mod, cu propriul dvs. design în culori pline și pe toată lungimea șlapii. Articol publicitar pe care il poti oferi atat clientilor tai cat si pentru a face un eveniment sau o nunta si pe care invitatii tai sa-si poata odihni picioarele cu ei.
0
Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Papuci flip-flop

Ce culori sunt disponibile pentru șlapii personalizați? Pot alege culori mixte în aceeași comandă?

Lucrăm cu o gamă standard de culori precum albastru, alb, negru, portocaliu, verde, roșu și roz. Dacă aveți nevoie de o anumită culoare, putem vedea opțiunea de a le fabrica dacă cantitatea este mare. Desigur, este posibil să alegeți culori diferite în aceeași ordine, atâta timp cât personalizarea este aceeași. Vă rugăm să verificați cu echipa noastră de vânzări dacă cantitatea și culorile solicitate sunt în stoc.

Ce tip de material este folosit pentru șlapii personalizați? Unde se află facilitățile de producție?

În calitate de producător profesionist, folosim numai materiale de înaltă calitate. Talpa și partea superioară a șlapilor sunt realizate dintr-un amestec de cauciuc. În funcție de destinația expedierii, șlapii noștri sunt fabricați în Statele Unite, Germania sau în afiliatul nostru din Asia de Est.

Cât durează imprimarea pe suprafața șlapilor personalizați?

Vă putem garanta că imprimarea fotografică va rămâne pe suprafața șlapilor și că nu este comparabilă cu alte produse și mărci cu care sunteți familiarizat. Le-am testat zi și noapte, iarnă și vară, înainte de a le oferi clienților noștri.

De asemenea, personalizați șlapii pentru comenzi mai mari?

Da, puteți comanda șlapi complet personalizați cu nume, date sau numere schimbate pe fiecare pereche. Acest lucru va face, de exemplu, șlapii echipei unice. Oferim serviciul de personalizare la un pret mic.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Papuci flip-flop
saci de iutăsaci de iută
Genți personalizateGenți personalizate
Costume de baieCostume de baie
TermosTermos
PălăriiPălării
Genți de plajăGenți de plajă
Sticle personalizateSticle personalizate