RON

Tirbușon Personalizat

Bine ai venit la Garrampa, locul unde găsești tirbușonul personalizat perfect pentru tine. Credem că fiecare moment merită să fie sărbătorit într-un mod unic, iar un tirbușon personalizat poate adăuga acel touch personal. De la o cină romantică la o seară cu prietenii, tirbușonul nostru personalizat este accesoriul perfect pentru a deschide sticla de vin preferată. Nu suntem doar un magazin, suntem un partener în călătoria ta de a crea momente memorabile. Explorează colecția noastră și descoperă tirbușonul care te reprezintă cel mai bine.
Filtru  
Culori  
Eco  
Livrare  
Filtre
Culori
Eco
Livrare
0
Setati descendent

3 Articole

 1. seturi de vin metalice vinoase
  Set de vin care include: tirbușon, dop, dozator și inel anti-picurare. Toate prezentate intr-o cutie metalica.
  Preț de la 24,16 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Ecologic
  Seturi de vinuri târzii din diverse materiale ecologice
  Set de vin într-o cutie cadou din bambus cu spațiu pentru o sticlă de vin. Include guler pentru sticle, turnător, dop și tirbușon. Sticla de vin nu este inclusa. Deoarece bambusul este un material natural, culoarea per articol poate varia.
  Preț de la 53,21 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 3. ABEL Deschizător de capace
  Deschizător de capace din ABS cu o minge de fotbal imprimată pe față și magnet pe spate.
  0 culori disponibile
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Tirbuşon

Ce modele de tirbușoane personalizate există?

1. Tibușonul pentru chelner Tibușonul pentru chelner - cunoscut și sub denumirea de chei de vin - sunt instrumentul standard de alegere pentru majoritatea unităților. Ele oferă combinația perfectă de accesibilitate, dimensiuni compacte și funcționalitate și sunt considerate cea mai veche modalitate de a deschide o sticlă de vin. 2. Tibușonul de buzunar Tireșonul de buzunar are dimensiuni compacte, perfect pentru a fi transportat în buzunarele șorțului sau a pantalonilor. Multe tirbușoane de buzunar includ un capac pentru a împiedica viermele tirbușonului să pătrundă în material sau în buzunare. Tibușonul Wing Tibușonul Wing, sau cu aripi, este o alegere populară pentru extragerea plutei sintetice datorită ușurinței lor de utilizare. În plus, pot fi folosite pe dopuri de plută de toate dimensiunile pentru o mai mare versatilitate. Tibuson electric Tibusonul electric este cel mai simplu mod de a deschide sticlele de vin. Operarea simplă cu un singur buton facilitează deschiderea unei sticle de vin pentru oricine. 5. Tibușonul cu pârghie Tibușonul cu pârghie câștigă rapid popularitate datorită ușurinței lor de utilizare. Majoritatea tirbușonelor cu pârghie necesită doar două mișcări, una înainte în care viermele este introdus în dop și alta care trage ușor dopul din sticlă.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un tirbușon personalizat?

Ușurință de utilizare: Apăsarea manuală a mânerului tirbușonului din oțel inoxidabil în dopul de vin Primul lucru de care trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un tirbușon sau un deschizător este ușurința în utilizare.Unitățile cu somelieri sau personalul instruit în extragerea dopurilor de vin pot opta pentru un buzunar sau un tirbușon de chelner. Dimensiune: tirbușonurile mai mici, cum ar fi dopurile pentru chelner și buzunar, sunt o opțiune excelentă pentru personalul aflat în mișcare.Tip de plută: Diferite tipuri de tirbușon sunt excelente pentru extragerea diferitelor tipuri de plută. Pentru început, există două tipuri de dopuri de vin: sintetice și naturale.

Ce este un tirbușon?

În mod tradițional, tirbușoanele sunt cunoscute ca instrumente pentru îndepărtarea dopurilor din sticle, dar pot fi mult mai multe. În mod evident, un instrument de bar esențial pentru cei cărora le place vinul, tirbușonul poate include lame încorporate, deschizători de sticle și alte caracteristici care facilitează servirea cocktail-urilor. De asemenea, indiferent dacă ești sau nu un băutor de vin, fiecare barman bun ar trebui să aibă la îndemână un tirbușon sau un deschizător de vin pentru a-și servi oaspeții.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Tirbuşon
Deschizator de sticleDeschizator de sticle
Seturi de vinSeturi de vin
Cadouri de barCadouri de bar
CoastersCoasters
CocktailCocktail