1. Tibușonul pentru chelner Tibușonul pentru chelner - cunoscut și sub denumirea de chei de vin - sunt instrumentul standard de alegere pentru majoritatea unităților. Ele oferă combinația perfectă de accesibilitate, dimensiuni compacte și funcționalitate și sunt considerate cea mai veche modalitate de a deschide o sticlă de vin. 2. Tibușonul de buzunar Tireșonul de buzunar are dimensiuni compacte, perfect pentru a fi transportat în buzunarele șorțului sau a pantalonilor. Multe tirbușoane de buzunar includ un capac pentru a împiedica viermele tirbușonului să pătrundă în material sau în buzunare. Tibușonul Wing Tibușonul Wing, sau cu aripi, este o alegere populară pentru extragerea plutei sintetice datorită ușurinței lor de utilizare. În plus, pot fi folosite pe dopuri de plută de toate dimensiunile pentru o mai mare versatilitate. Tibuson electric Tibusonul electric este cel mai simplu mod de a deschide sticlele de vin. Operarea simplă cu un singur buton facilitează deschiderea unei sticle de vin pentru oricine. 5. Tibușonul cu pârghie Tibușonul cu pârghie câștigă rapid popularitate datorită ușurinței lor de utilizare. Majoritatea tirbușonelor cu pârghie necesită doar două mișcări, una înainte în care viermele este introdus în dop și alta care trage ușor dopul din sticlă.
Ușurință de utilizare: Apăsarea manuală a mânerului tirbușonului din oțel inoxidabil în dopul de vin Primul lucru de care trebuie să luați în considerare atunci când cumpărați un tirbușon sau un deschizător este ușurința în utilizare.Unitățile cu somelieri sau personalul instruit în extragerea dopurilor de vin pot opta pentru un buzunar sau un tirbușon de chelner. Dimensiune: tirbușonurile mai mici, cum ar fi dopurile pentru chelner și buzunar, sunt o opțiune excelentă pentru personalul aflat în mișcare.Tip de plută: Diferite tipuri de tirbușon sunt excelente pentru extragerea diferitelor tipuri de plută. Pentru început, există două tipuri de dopuri de vin: sintetice și naturale.
În mod tradițional, tirbușoanele sunt cunoscute ca instrumente pentru îndepărtarea dopurilor din sticle, dar pot fi mult mai multe. În mod evident, un instrument de bar esențial pentru cei cărora le place vinul, tirbușonul poate include lame încorporate, deschizători de sticle și alte caracteristici care facilitează servirea cocktail-urilor. De asemenea, indiferent dacă ești sau nu un băutor de vin, fiecare barman bun ar trebui să aibă la îndemână un tirbușon sau un deschizător de vin pentru a-și servi oaspeții.