RON

Deschizator de sticle personalizat publicitar

Ce bar nu are un deschizător de sticle personalizat pentru chelnerii și clienții săi? Oricât de mult merg de obicei la restaurantul sau barul tău, trebuie să aibă un deschizător personalizat care să-i scape de orice necaz de acasă.
...
Filtru  
Culori  
Livrare  
Filtre
Culori
Livrare
0
Setati descendent

3 Articole

 1. deschizător de sticle de barry din metal
  Deschizator de sticle curbat elegant din otel inoxidabil.
  Preț de la 3,51 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 2. Deschizător de sticle TRIFO
  Deschizător de sticle cu cuțit și tirbușon din oțel inoxidabil. PS plastic.
  Preț de la 3,02 lei /unitate
  2 culori disponibile
 3. Abrebotellas reza con publicidad vista 1
  Produs nou
  RUGAȚI-VĂ. Deschizator de sticle
  Tibuson multifunctional din plastic cu 3 functii. 90 x 42 x 10 mm
  0 culori disponibile
Setati descendent

3 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Deschizator de sticle

De ce să cumpărați deschizătoare de sticle personalizate?

Cele mai bune produse promoționale sunt cele care servesc în mod fiabil un anumit scop pentru destinatarii lor, iar deschizătoarele de sticle promoționale sunt tocmai unul dintre aceste articole. De câte ori ai fost undeva fără un deschizător de sticle? Nu există nimic la fel de satisfăcător ca să deschizi o sticlă rece de bere sau sifon și să o bei. Populare în restaurante, baruri, festivaluri și concerte, deschizătoarele personalizate de sticle și brelocurile cu deschizători de sticle sunt o modalitate excelentă de a intra în legătură cu populația mereu evazivă de 18-29 de ani, dar asta nu înseamnă că alte grupuri de vârstă nu apreciază. În plus, deoarece deschizătoarele personalizate de sticle sunt atât de utile, este posibil ca destinatarii să le păstreze pe termen nelimitat, înregistrând nenumărate amprente reziduale. În plus, unii destinatari pot transfera unele dintre sentimentele pozitive generate de savurarea unei băuturi răcoritoare mărcii lor, deoarece un articol cu ​​logo-ul lor a contribuit direct la sentimentele lor pozitive de satisfacție.

Ce tipuri de deschizătoare de sticle personalizate aveți?

Cuțite de bar: Sună ca și cum ar fi periculoase, dar cuțitele de bar sunt cel mai bun prieten al unui barman, mai ales că sunt plate și se pot strecura cu ușurință în buzunarul din spate. Un dezavantaj crucial al cuțitelor de bar este incapacitatea de a deschide sticlele cu dop de plută, așa că, în funcție de destinatari, acesta poate să nu fie cel mai ideal deschizător. unii cred că numele este pur și simplu un eufemism ironic, având în vedere că aceste deschizători permit accesul la bere și nu la biserici, în timp ce alții cred că numele a apărut după Prohibition ca o modalitate prin care vânzătorii de băuturi de a bate joc de organizațiile religioase care au adus Prohibiția în primul rând. loc. În orice caz, cheile de la biserică sunt mai ușor de recunoscut astăzi după capătul perforat al deschizătorului.Deschizătoare de sticle multifuncționale Pe lângă deschizătoarele standard de sticle, avem și o serie de deschizători care încorporează mai mult de o unealtă, cum ar fi deschizătoarele. Combinații de deschizători de sticle, deschizători de sticle mai brichete și combinații de deschizători de sticle cu brichete. Aceste instrumente multifuncționale sunt ideale pentru evenimente în aer liber și expoziții comerciale.

Cum să cumpărați deschizătoare de sticle personalizate?

Publicul dvs. țintă și locația promoției vor dicta tipul de deschidere de sticle pe care ar trebui să-l obțineți. Dacă încercați să ajungeți la un public mai tânăr la un concert sau festival în aer liber, atunci ar trebui să vă gândiți să obțineți brelocuri cu deschidere de sticle, care sunt ușor de transportat și pot duce la impresii imediate, presupunând că destinatarul le adaugă imediat la breloc. Dacă intenționați să vă cumpărați niște deschizători pentru o nuntă sau o cină de caritate, apoi luați în considerare să obțineți ceva cu o valoare percepută mai mare decât un simplu breloc, cum ar fi un instrument combinat de deschidere de sticle și tirbușon sau unul dintre cuțitele noastre de bar. MaterialOferim deschizători de sticle realizate din plastic dur si rezistent si altele din metal. Cele din plastic costă puțin mai puțin decât cele din metal, dar se uzează și mai repede, așa că țineți cont de asta atunci când alegeți ce deschizător de sticle doriți să cumpărați.

Ce metodă de imprimare folosiți pentru a personaliza desfăcătoarele de sticle?

Cele mai multe dintre deschizătoarele noastre de sticle din plastic folosesc imprimare serigrafică într-o culoare/o locație, iar majoritatea deschizătorilor noștri din metal sunt imprimate folosind gravare cu laser. Unele dintre deschizătoarele noastre de sticle pot avea mai mult de un tip de metodă de imprimare, așa că asigurați-vă că revizuiți descrierea articolului când sunteți gata să cumpărați pentru toate opțiunile dvs.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Deschizator de sticle
Deschizator de sticleDeschizator de sticle
Sticle personalizateSticle personalizate
Căni de personalizatCăni de personalizat
CoastersCoasters
TirbuşonTirbuşon