RON

Jachete și veste softshell personalizate

Jachete SoftShell sau din neopren pentru a proteja de ploaie și vântul de iarnă, cu o personalizare unică.
Filtru  
Gen  
Culori  
Eco  
Marcă  
 1. Result 10
 2. Russell 3
 3. Kariban 12
 4. Proact 1
Livrare  
Filtre
Gen
Culori
Eco
Marcă
 1. Result 10
 2. Russell 3
 3. Kariban 12
 4. Proact 1
Livrare
0
Setati descendent

31 Articole

 1. Jachetă Softshell imprimabilă pentru femei, cu mânecă lungă
  Țesătură elastică cu două straturi, fire texturate, strat exterior 100% poliester și strat interior microfleece 100% poliester. Rezistent la apă și vânt. Cusături decorative. Închidere cu fermoar în față cu protecție pentru bărbie. Buzunare laterale cu fermoar. Manșete elastice. Etichetă detașabilă. Slim fit.
  Preț de la 13,39 lei /unitate
  10 culori disponibile
 2. Jachetă Softshell TX Performance pentru femei cu glugă, cu mânecă lungă
  Țesătură sudată cu 3 straturi: Înveliș exterior: 93% poliester / 7% elastan; Strat intermediar: membrană TPU respirabilă 1000 g/m²/24h și impermeabilă 8000 mm; Strat interior: 100% poliester microfleece. Finisaj rezistent la apă și rezistent la vânt. Clapeta interioara de protectie. Jug decorativ pe față și pe spate. Buzunare laterale și buzunar la piept cu fermoar. Glugă pliabilă și reglabilă. Slim fit.
  Preț de la 22,58 lei /unitate
  4 culori disponibile
 3. Jachetă Softshell TX Performance cu glugă pentru bărbați, cu mânecă lungă
  Țesătură sudată cu 3 straturi: Înveliș exterior: 93% poliester / 7% elastan; Strat intermediar: membrană TPU respirabilă 1000 g/m²/24h și impermeabilă 8000 mm; Strat interior: 100% poliester microfleece. Finisaj rezistent la apă și rezistent la vânt. Clapeta interioara de protectie. Jug decorativ pe față și pe spate. Buzunare laterale și buzunar la piept cu fermoar. Glugă pliabilă și reglabilă.
  Preț de la 23,89 lei /unitate
  4 culori disponibile
 4. Ecologic
  JACĂ SOFTSHELL MATERIAL RECICLAT FEMEI Mâneci lungi
  100% Poliester. 100% poliester reciclat. Fabricat din sticle de plastic PET. Înveliș moale cu 2 straturi. Strat exterior: TOPGREEN ® poliester reciclat. Strat interior: microfleece din poliester reciclat. Închidere cu fermoar YKK cu protecție pentru bărbie. Manșete bias. Buzunare laterale cu fermoar. Cusătură plată la tiv. Strigă pentru a atârna.
  Preț de la 15,28 lei /unitate
  2 culori disponibile
 5. Ecologic
  JACĂ SOFTSHELL MATERIAL RECICLAT BĂRBAȚI Mâneci lungi
  100% Poliester. 100% poliester reciclat. Fabricat din sticle de plastic PET. Înveliș moale cu 2 straturi. Strat exterior: TOPGREEN ® poliester reciclat. Strat interior: microfleece din poliester reciclat. Închidere cu fermoar YKK cu protecție pentru bărbie. Manșete bias. Buzunare laterale cu fermoar. Cusătură plată la tiv. Bucla de suspendare.
  Preț de la 15,28 lei /unitate
  2 culori disponibile
 6. ID.701 Jachetă Softshell pentru bărbați, cu mânecă lungă
  Jachetă softshell din țesătură hidrofugă în două straturi. Strat exterior: 96% poliester / 4% elastan. Strat interior: 100% poliester microfleece cu tratament anti-pelușare. 2 buzunare frontale cu fermoar și 2 buzunare interioare. Cusături întărite cu cusături duble. Fermoare SBS. Acces usor pentru decor (fata - spate - maneci).
  Preț de la 17,98 lei /unitate
  6 culori disponibile
 7. ID.701 Jachetă Softshell pentru femei cu mânecă lungă
  Jachetă softshell din țesătură hidrofugă în două straturi. Strat exterior: 96% poliester / 4% elastan. Strat interior: 100% poliester microfleece cu tratament anti-pelușare. 2 buzunare frontale cu fermoar și 2 buzunare interioare. Cusături întărite cu cusături duble. Fermoare SBS. Acces usor pentru decor (fata - spate - maneci).
  Preț de la 17,98 lei /unitate
  6 culori disponibile
 8. Ecologic
  JACHETA SOFTSHELL - MATERIAL RECICLAT Maneca lunga
  100% Poliester. 100% poliester reciclat. Fabricat din sticle de plastic PET. Înveliș moale cu 3 straturi. Strat exterior: poliester TOPGREEN®. Finisaj rezistent la apă. Strat intermediar: membrană TPU rezistentă la apă până la 8000 mm, 1000 g. respirabil si rezistent la vant. Strat interior: microfleece. Închidere cu fermoar YKK cu tractor și protecție pentru bărbie. Borduri reflectorizante pe partea din față și din spate a umerilor. Petice decorative pe față și spate. Buzunar lateral și piept stâng cu fermoar. Talie și manșete deschise. Gât lung. Bucla de suspendare.
  Preț de la 22,00 lei /unitate
  2 culori disponibile
 9. Ecologic
  Jachetă softshell matlasată busolă neagră, mâneci lungi
  Tesatura corpului: Carcasa: 100% poliester. Izolație: poliester 160 g/m². Captuseala: 100% poliester. Țesătură pentru mâneci: 280 g/m². Softshell cu 2 straturi: Carcasă exterioară: 100% poliester, Carcasă interioară: microfleece 100% poliester. Inchidere frontala cu fermoar cu barbie, gat inalt captusit. Buzunare cu fermoar de culoare contrastantă, unul pe piept și două pe laterale cu tracătoare negre. Corp captusit. Manșete cu margini cu șireturi. Foarte moale, ușor și cald. Închidere cu fermoar pe partea inimii pentru personalizare.
  Preț de la 24,10 lei /unitate
  6 culori disponibile
 10. Jachetă de lucru Softshell Ripstop cu mâneci lungi Cordura®
  Tesatura laminata in 3 straturi. Strat exterior: 93% poliester / 7% elastan. Strat intermediar: membrană TPU respirabilă 1000 g/m²/24h și impermeabilă 8000 mm. Strat interior: microfleece. Spărgătoarea de vânt. 2 buzunare frontale spațioase, 1 buzunar la piept și 1 buzunar pe mânecă. Piese Cordura® pentru o mai mare rezistenta pe umeri si coate. Țevi decorative pe umeri, față și spate, cu materiale reflectorizante 3M™ Scotchlite™. Snur elastic in talie. Clapeta interioară de furtună. Fermoar YKK®.
  Preț de la 26,20 lei /unitate
  3 culori disponibile
 11. Jachetă Softshell Activity cu mânecă lungă
  Tesatura laminata in 3 straturi. Strat exterior: 93% poliester / 7% elastan. Strat intermediar: membrană TPU respirabilă 1000 g/m²/24h și impermeabilă 8000 mm. Strat interior: microfleece. Materiale fără coloranți azoici. Finisaj rezistent la apă și rezistent la vânt. 2 buzunare spatioase cu fermoar in fata si 1 buzunar interior pentru telefonul mobil. Manșetă interioară extensibilă pentru mănușă, cu orificiu pentru degetul mare. Snur elastic in talie. Clapa interioară de furtună. Orificii de ventilație cu fermoar sub braț cu fund din plasă. Fermoar YKK®.
  Preț de la 26,20 lei /unitate
  2 culori disponibile
 12. Parka softshell cu maneci detasabile - Maneca lunga unisex
  95% poliester/ 5% elastan. Tesatura termolegata in 3 straturi, respirabila 3000g/m2/24h si impermeabila 8000mm. Exterior 95% poliester și 5% elastan. Membrană intermediară respirabilă. Strat interior din microfleece. Închidere cu fermoar cu borduri reflectorizante. 2 buzunare laterale cu fermoar și 1 buzunar la piept cu fermoar. Mâneci detașabile cu manșete elastice și borduri reflectorizante.
  Preț de la 28,76 lei /unitate
  5 culori disponibile
 13. Jachetă Softshell pentru bărbați, cu mânecă lungă
  92 poliester 8 elastan. Țesătură ușoară, respirabilă, cu 3 straturi, impermeabilă până la 5000 mm. Două buzunare laterale cu fermoar. 1 buzunar la piept și 1 buzunar interior mare cu fermoar. Snur în talie. Clapa interioara de furtuna cu inchidere cu fermoar. Manșete reglabile cu bandă Velcro®. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® N° 08-5941, Shirley.
  Preț de la 33,51 lei /unitate
  6 culori disponibile
 14. Jachetă softshell cu glugă pentru bărbați Mâneci lungi
  94% poliester / 6% elastan. Rezistent la apă 5000 mm și respirabil 1000 g/m2/24h. Exterior: material softshell. Membrana: capac ventilat microperforat. Interior: microfleece din poliester anti-pilling cu căptușeală din plasă. 100% plasă de poliester. Glugă cagoua detașabilă, cu șnur și opritoare de modă. Închidere cu fermoar cu protecție pentru bărbie. Plachetă dublă interioară completă în materialul de bază. 2 buzunare frontale cu fermoar. Mâneci montate. Închidere cu fermoar inversat. Manșete cu benzi de închidere Velcro®. Mâner din plastic în relief. Croiala nepotrivita cu sireturi elastice in partea de jos a spatelui si doua opritoare. Spațiu fără cusături pe spate.
  Preț de la 34,70 lei /unitate
  6 culori disponibile
 15. Jachetă Softshell cu glugă pentru femei, cu mânecă lungă
  94% poliester / 6% elastan. Rezistent la apă 5000 mm și respirabil 1000 g/m2/24h. Exterior: material softshell. Membrana: respirabila si micro-perforata. Interior: 100% poliester din microfleece anti-pastare. Căptușeală: plasă 100% poliester. Croială feminină moale. Glugă cagoua detașabilă, cu șnur și opritoare de modă. Închidere cu fermoar cu protecție pentru bărbie. Plachetă interioară dublă în materialul de bază. 2 buzunare frontale cu fermoar. Mâneci raglan. Fermoare inversate. Manșete cu benzi de închidere Velcro®. Mâner din plastic în relief. Snururi elastice in partea de jos a spatelui si doua opritoare. Spațiu fără cusături pe spate.
  Preț de la 34,70 lei /unitate
  6 culori disponibile
 16. Jachetă Softshell Bionic-Finish® pentru bărbați, cu mânecă lungă
  Softshell cu 3 straturi 94% poliester / 6% elastan, cu finisaj DWR Bionic-Finish® Eco. Material inovator, de înaltă performanță, fără fluor sau PFC, cu o membrană de 5.000 g/m²/24 de ore impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă de 5.000 mm . Fermoare și detalii contrastante. Apărătoare pentru bărbie. Guler ridicat și clapă interioară pentru furtună. Juguri ventilate la subraț Hydroshell. Căptușeală frontală din jerseu tip fagure, cu un buzunar mare din plasă. Buzunare cu fermoar cu vardupa: unul pe piept si unul pe maneca. Manșete reglabile cu clapă integrată și curea Velcro®. Umeri fără cusături. Fermoar interior pentru personalizare. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® N° 08-5941, Shirley.
  Preț de la 38,52 lei /unitate
  4 culori disponibile
 17. Jachetă Softshell Bionic-Finish® pentru femei, cu mânecă lungă
  Softshell cu 3 straturi 94% poliester / 6% elastan, cu finisaj DWR Bionic-Finish® Eco. Material inovator, de înaltă performanță, fără fluor sau PFC, cu o membrană de 5.000 g/m²/24 de ore impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă de 5.000 mm . Fermoare și detalii contrastante. Apărătoare pentru bărbie. Guler ridicat și clapă interioară pentru furtună. Juguri ventilate la subraț Hydroshell. Căptușeală frontală din jerseu tip fagure, cu un buzunar mare din plasă. Buzunare cu fermoar cu vardupa: unul pe piept si unul pe maneca. Manșete reglabile cu clapă integrată și curea Velcro®. Umeri fără cusături. Fermoar interior pentru personalizare. Certificat STANDARD 100 de la OEKO-TEX® N° 08-5941, Shirley.
  Preț de la 38,52 lei /unitate
  4 culori disponibile
 18. Parka 3 în 1 interior Softshell Mâneci lungi
  Jachetă exterioară Ripstop 100% poliester cu căptușeală 100% poliester, rezistentă la vânt, impermeabilă 3000 mm și respirabilă 3000 g/m²/24h.
  Cusături termosigilate. Jachetă interioară Softshell cu 2 straturi 100% poliester (280 g/m²) atașată la jacheta exterioară cu sistem de fermoar. Jacheta exterioara: inchidere cu fermoar cu tragere dubla. Clapă dublă de furtună cu nasturi cu apăsare. 2 buzunare laterale si 1 buzunar la piept cu fermoar. Mâneci elastice cu închidere cu bretele reglabile. Glugă căptușită detașabilă și reglabilă, cu detalii retroreflectorizante deasupra. Partea de jos a hainei cu închidere cu șnur. Guler interior cu nervuri. Jachetă interioară softshell: închidere cu fermoar pe toată lungimea. 2 buzunare laterale si 1 buzunar interior. Mâneci cu iveală.
  Preț de la 56,65 lei /unitate
  2 culori disponibile
 19. Jachetă Softshell cu 2 straturi pentru bărbați, cu mânecă lungă
  Carcasă: 95% poliester / 5% elastan. Interior: 100% poliester microfleece. Țesătură hidrofugă. Slim fit. Două buzunare exterioare cu fermoar. Închidere cu fermoar contrastat. Spate lung. Finisat cu cusături pe umeri și laterale.
  Preț de la 12,93 lei /unitate
  5 culori disponibile
 20. Jachetă softshell cu 2 straturi pentru femei Mâneci lungi
  Carcasă: 95% poliester / 5% elastan. Interior: 100% poliester microfleece. Țesătură hidrofugă. Slim fit. Două buzunare exterioare cu fermoar. Închidere cu fermoar contrastat. Spate lung. Finisat cu cusături pe umeri și laterale.
  Preț de la 12,93 lei /unitate
  5 culori disponibile
 21. VESTĂ SOFTSHELL BĂRBAȚI Fără mâneci
  95% poliester. 5% elastan. Tesatura termolegata in 3 straturi, respirabila pana la 3000 gr/m2/24h si impermeabila pana la 8000 mm. Membrana tehnica in stratul intermediar si microfleece in stratul interior. Închidere cu fermoar. 2 buzunare laterale cu fermoar. 1 buzunar cu fermoar pe piept dreapta.
  Preț de la 15,50 lei /unitate
  12 culori disponibile
 22. JACĂ SOFTSHELL BĂIEȚI Mânecă lungă
  Tesatura termolegata in 3 straturi, respirabila 3000 gr/m2/24h si impermeabila 8000 mm. Strat exterior: 95% poliester/5% elastan cu o membrană respirabilă în stratul mijlociu. Strat interior: microfleece termic. Închidere cu fermoar. 2 buzunare frontale cu fermoar. 1 buzunar cu fermoar pe mâneca stângă.
  Preț de la 15,75 lei /unitate
  5 culori disponibile
 23. JACHETA SOFTSHELL PENTRU FEMEI Mâneci lungi
  95% poliester. 5% elastan. Tesatura termolegata in 3 straturi, respirabila pana la 3000 gr/m2/24h si impermeabila pana la 8000 mm. Strat exterior: 95% poliester. 5% elastan. Strat intermediar: membrană tehnică și Strat interior: microfleece termic. Închidere cu fermoar. 2 buzunare laterale cu fermoar. 1 buzunar cu fermoar pe mâneca stângă.
  Preț de la 17,93 lei /unitate
  12 culori disponibile
 24. JACKET SOFTSHELL Mânecă lungă
  95% poliester. 5% elastan. țesătură lipită cu 3 straturi; respirabil până la 3000 gr/m2/24h și impermeabil până la 8000 mm. Membrana tehnica in stratul intermediar si microfleece termica in stratul interior. Închidere cu fermoar. 2 buzunare laterale cu fermoar. 1 buzunar cu fermoar pe mâneca stângă.
  Preț de la 17,93 lei /unitate
  14 culori disponibile
 25. Ecologic
  Jachetă softshell ecologică - 3 straturi - mânecă lungă unisex
  100% poliester reciclat. Țesătură din poliester Topgreen® laminat în 3 straturi, impermeabilă până la 8.000 mm și respirabilă până la 3.000 g/m²/24 de ore. Carcasa: 100% poliester. Strat intermediar: membrană interioară impermeabilă și respirabilă. Interior: 100% poliester microfleece. Slim fit. 2 buzunare laterale exterioare cu fermoar cu tractor + 1 buzunar la piept cu fermoar cu tractor. Bucla de agățat în interiorul gâtului. Buzunar util în interior. Inchidere cu fermoar cu tractor. Cusătură dublă în partea de jos a hainei.
  Preț de la 25,07 lei /unitate
  2 culori disponibile
 26. JACHETĂ SOFTSHELL CU GLUGA DEMONTABILĂ BĂRBAȚI Mâneci lungi
  95% poliester / 5% elastan. Tesatura termolegata cu 3 straturi. Respirabil: 1000 gr/m2/24h și impermeabil: 5000 mm. Membrana tehnica in strat intermediar. Microfleece anti-pilling pe stratul interior. Mâneci raglan. Închidere cu fermoar. 2 buzunare frontale cu fermoar, 1 buzunar cu fermoar pe piept dreapta. Glugă cu șnur și șnur. Gluga detasabila. Manșete cu curea de reglare. Fermoar interior invizibil în piept pentru personalizare ușoară. Mâneci raglan.
  Preț de la 24,65 lei /unitate
  7 culori disponibile
 27. JACHETĂ SOFTSHELL CU GLUGA DEMONTABILĂ Mâneci lungi
  95% poliester / 5% elastan. Tesatura termolegata cu 3 straturi. Respirabil: 1000 gr/m2/24h și impermeabil: 5000 mm. Membrana tehnica in strat intermediar. Microfleece anti-pilling pe stratul interior. Mâneci raglan. Închidere cu fermoar. 2 buzunare frontale cu fermoar, 1 buzunar cu fermoar pe piept dreapta. Glugă cu șnur și șnur. Gluga detasabila. Manșete cu curea de reglare. Fermoar interior invizibil în piept pentru personalizare ușoară.
  Preț de la 24,65 lei /unitate
  7 culori disponibile
 28. Jacheta softshell cu gluga pentru copii Maneci lungi
  Strat exterior: țesătură softshell 94% poliester / 6% elastan. Strat intermediar: membrană anti-vânt respirabilă 1000 g/m²/24h și impermeabilă 5000 mm. Strat interior: 100% poliester microfleece anti-pastire. Căptușeală din plasă 100% poliester. Glugă camontană detașabilă, cu șnur și opritoare. Deschidere completă cu fermoar în față cu protecție pentru bărbie. 2 buzunare frontale cu fermoar. Mâneci și manșete raglan cu plăcuță de închidere Velcro®. Baza de îmbrăcăminte reglabilă cu șireturi. Spate mai lung. Fermoar pe piept stâng pentru decorare ușoară.
  Preț de la 25,36 lei /unitate
  4 culori disponibile
 29. Jachetă softshell cu glugă și mâneci detașabile - 3 straturi - Mânecă lungă unisex
  95% poliester/ 5% elastan. Tesatura laminata respirabila cu 3 straturi. 3000 g/m²/24 he impermeabil 8000 mm. Exterior: 95% poliester/ 5% elastan. Strat intermediar: membrană respirabilă. Strat interior: microfleece. Țesătură care facilitează imprimarea. Slim fit. Închidere cu fermoar. 2 buzunare cu fermoar in fata si un buzunar cu fermoar pe piept dreapta. Glugă detașabilă cu nasturi și șnur. Mâneci detașabile prin fermoar. Finisaj cu cusături duble pe manșete și partea inferioară a hainei.
  Preț de la 29,77 lei /unitate
  4 culori disponibile
 30. Parka softshell căptușită pentru bărbați, cu mâneci lungi, cu glugă
  95% poliester / 5% elastan. Tesatura termolegata cu 3 straturi. Respirabil: 3000 g/m²/24 și impermeabil: 8000 mm. Membrană respirabilă în stratul mijlociu și microfleece în stratul interior. Căptușeală matlasată 100% poliester. Fata: 4 buzunare cu fermoar (doua pe laterale, unul pe maneca si unul pe partea dreapta la nivelul pieptului). Două buzunare interioare cu nasturi cu apăsare. Glugă cu 3 panouri detașabilă, căptușită, căptușită și reglabilă. Manșete reglabile cu curea velcro. Un fermoar la înălțimea pieptului și un fermoar în partea de jos a hainei pentru personalizare.
  Preț de la 39,69 lei /unitate
  3 culori disponibile
 31. Parka softshell căptușită, cu mâneci lungi, cu glugă
  95% poliester / 5% elastan. Tesatura termolegata cu 3 straturi. Respirabil: 3000 g/m²/24 și impermeabil: 8000 mm. Carcasă: 95% poliester / 5% elastan. Membrana respirabila in strat intermediar. Strat interior: microfleece. Căptușeală matlasată 100% poliester. Fata: 4 buzunare cu fermoar (doua pe laterale, unul pe maneca si unul pe partea dreapta la nivelul pieptului). Două buzunare interioare cu nasturi cu apăsare. Glugă cu 3 panouri detașabilă, căptușită, căptușită și reglabilă. Manșete reglabile cu curea velcro. Un fermoar la înălțimea pieptului și un fermoar în partea de jos a hainei pentru personalizare.
  Preț de la 39,69 lei /unitate
  3 culori disponibile
Setati descendent

31 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.

Întrebări frecvente Coajă moale

De ce să cumperi softshells personalizate de la Garrampa?

Garrampa este furnizor de jachete softshell personalizabile cu logo, text sau slogan publicitar, personalizare softshell la preturi mici. Realizăm imprimare publicitară softshell în atelierele noastre. Cumpărați jachete softshell personalizate ieftine în cantități mici sau mari, softshell personalizate din doar 5 bucăți. Jachete softshell pentru firme Jachete softshell pentru asociatii, cluburi sportive, scoli Jachete softshell pentru comunitati, comitete de intreprindere De multi ani, avem jachete softshell personalizate prin broderie, serigrafie si marcare sau din jachete softshell direct fabrica noastra. Garrampa are o echipă de producție cu înaltă calificare, instruită în cele mai inovatoare tehnici de personalizare a jachetelor softshell, ceea ce ne permite să controlăm costurile, calitatea și termenele de livrare a jachetelor. Prin urmare, mii de clienți au încredere în Garrampa pentru achizițiile personalizate de jachete softshell.

Cum de a alege o jachetă ieftină personalizată softshell?

Înainte de a cumpăra o jachetă softshell, primim adesea câteva întrebări, ce este o jachetă softshell? Ce este o jachetă softshell? Sau cum să alegi softshell-ul potrivit pentru a-l personaliza? Pentru a vă ghida în alegerea articolelor de îmbrăcăminte personalizate, vom începe prin a vă oferi o definiție a acestui produs. Jacheta softshell este o combinație de 3 straturi de țesături tehnice. Primul strat constă în menținerea caldă în timp ce transpirația este evacuată, vorbim de îmbrăcăminte tehnică precum un tricou respirabil, al doilea strat constă în a face același lucru, dar oferă mai multă căldură, precum o jachetă sau un lână. pelerină din al treilea strat vă ține de cald în timp ce vă protejează de intemperii, făcându-l impermeabil și rezistent la vânt, precum o jachetă sau o parka. Pentru a alege o jachetă softshell personalizată, mai întâi analizează-ți nevoile și pune-ți câteva întrebări precum: Ai nevoie de o jachetă softshell. la un eveniment? Aveți nevoie de jachete softshell pentru a vă echipa angajații? Trebuie să oferiți jachete softshell pentru a vă promova compania? Jachetele softshell sunt îmbrăcăminte corporativă de ultimă generație și răspund tuturor nevoilor dvs. de îmbrăcăminte corporativă. Garrampa iti pune la dispozitie jachete softshell profesionale, usoare si respirabile, realizate in 2 sau 3 straturi, cu umpluturi din poliester sau elastan, jachete softshell confectionate din tesaturi hidrofuge. Vă sugerăm să descoperiți o gamă completă de jachete softshell pentru bărbați, femei și copii, jachete softshell disponibile într-o gamă largă de croi, culori și dimensiuni. Avantajul acestui tip de jachetă este că nu este voluminoasă, este ideală pentru călătorii, se strecoară ușor într-o geantă.

Ce imprimare softshell pentru a alege: broderie, ecran de imprimare?

Pentru a face alegerea potrivită în personalizarea unei jachete softshell, vă invităm să vă gândiți la tipul de marcare în funcție de modelul softshell pe care îl doriți, o geacă softshell brodata? O jachetă softshell cu serigrafie de mătase? Definiți marcarea jachetei softshell cu un logo, cu un text sau cu un slogan promoțional? Și terminați cu alegerea culorii pentru a personaliza jacheta softshell? Garrampa va ofera mai multe optiuni de printare.Jacheta softshell brodata,personalizare high-end.Serigrafia jachete softshell,marcare pentru bugete mici.Jacheta softshell cu transfer,pentru cantitati mici.Jacheta softshell transfer digital,la marcat in patru culori.Ati ales jacheta ta softshell, ti-ai definit personalizarea, acum iti poti defini bugetul pentru a-ti cumpara jacheta softshell personalizata ieftina.

Care este termenul de livrare pentru jachetele personalizate softshell?

Garrampa oferă o gamă largă de jachete softshell personalizate la prețuri reduse pe care le livrăm rapid. Jachetele softshell sunt în general livrate în 10-12 zile lucrătoare de la confirmarea eșantionului virtual. Avem, de asemenea, termene mai scurte, cum ar fi termenul de producție expres și termenul de producție premium.

Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Coajă moale
Tricouri personalizateTricouri personalizate
Tricouri polo personalizateTricouri polo personalizate
Hanorace personalizateHanorace personalizate