RON

Parka și paltoane personalizate

Parka și paltoane personalizate pentru a combate orice temperatură extremă.
Filtru  
Gen  
Culori  
Eco  
Marcă  
 1. Result 1
 2. Kariban 13
 3. Proact 1
Livrare  
Filtre
Gen
Culori
Eco
Marcă
 1. Result 1
 2. Kariban 13
 3. Proact 1
Livrare
0
Setati descendent

15 Articole

 1. Parka cu mânecă lungă Core 3-în-1
  Jachetă rezistentă la apă/vânt: poliester 190T cu acoperire Storm-Dri 2000, căptușeală din plasă 100% poliester. Căptușeală mâneci din tafta 100% poliester. Cusături complet sigilate. Vesta interioara: rezistenta la apa, tafta 100% poliester 210T matlasata cu design diamant 2x2. Captuseala de 140 g/m². Căptușeală din tafta din poliester 190T. Croiala eleganta. Două buzunare frontale cu clapă de protecție. In buzunarul jachetei pe piept dreapta pe interior. Glugă integrată în gât. Închidere cu fermoar pe toată lungimea în interior și în exteriorul vestei. Manșete elastice reglabile. Vestă cu două buzunare laterale și închidere cu fermoar în față. Usor de intretinut
  Preț de la 26,78 lei /unitate
  2 culori disponibile
 2. Parka pentru echipa sportivă cu mâneci lungi
  Exterior: 100% poliester cu acoperire PVC de 200 g/m². Captuseala interioara: 100% poliester 350g/m². Captuseala 100% poliester 60g/m². Două buzunare laterale cu fermoar. Un buzunar interior. Guler și manșete striate. Prejudecăți reflectorizante pe umeri și laterale. Glugă căptușită. Un fermoar pe piept și pe partea de jos a hainei pentru personalizare.
  Preț de la 32,29 lei /unitate
  3 culori disponibile
 3. PARKA PENTRU COPII Mânecă lungă
  Carcasă: 100% poliester Oxford. Interior: căptușeală 100% poliester. Închidere cu fermoar și clapă cu capse și velcro. 2 buzunare exterioare cu fermoar. 2 buzunare interioare, unul dintre ele pentru telefonul mobil. Glugă ascunsă în gât. Căptușeală interioară a gâtului din lână. Fermoar interior pentru personalizare usoara.
  Preț de la 20,92 lei /unitate
  3 culori disponibile
 4. Parka căptușită pentru bărbați cu mâneci lungi
  Exterior: poliester Oxford; Interior: căptușeală și căptușeală din poliester. Închidere cu fermoar și clapă cu curea reglabilă și închideri cu cârlig ascunse. 2 buzunare exterioare cu fermoar. 2 buzunare interioare (1 buzunar pentru telefonul mobil). Glugă integrată în gât. Căptușeală interioară a gâtului din lână. Fermoar interior pentru personalizare usoara. Greutate medie in marimea L: 1230 g.
  Preț de la 21,37 lei /unitate
  15 culori disponibile
 5. Parka căptușită de damă cu mâneci lungi
  Carcasă: 100% poliester Oxford. Interior: captuseala din poliester. Închidere cu fermoar cu clapă și capse invizibile. Două buzunare exterioare cu fermoar. Un buzunar interior. Gluga detasabila. Căptușeală interioară a gâtului din lână. Fermoar interior pentru personalizare usoara.
  Preț de la 21,37 lei /unitate
  7 culori disponibile
 6. Ecologic
  PARKA CU GLUGA MATERIAL RECICLAT UNISEX Maneci lungi
  100% poliester reciclat. Țesătură hidrofugă. Atingerea pielii de piersică pentru o senzație mai moale. Căptușeală neagră din tafta de poliester 210T. Interior căptușit 100% poliester. Croiala comoda. Închidere cu fermoar din nailon și tractor metalic. Glugă cu 3 panouri căptușită din poliester, cu șnur și opritoare. 2 buzunare frontale cu fermoar. 1 buzunar interior cu inchidere cu bretele reglabile. Manșete elastice. Spate alungit pentru un confort sporit. Petic în interiorul gâtului pentru personalizare. Fermoar invizibil pe piept din stânga și pe partea de jos a hainei pentru a facilita accesul pentru personalizare. Fără etichetă de marcă pentru o reetichetare ușoară.
  Preț de la 21,08 lei /unitate
  4 culori disponibile
 7. Trenci ușor cu mânecă lungă pentru bărbați
  100% Poliester. Tesatura tafta 320T hidrofuga. Guler cămașă. Inchidere cu fermoar metalic ascuns de o placheta cu butoane presate. 2 buzunare laterale cu papet cu butoane. Căptușeală completă în față și numai pe jumătate în spate. 2 buzunare interioare cu nasturi si 1 buzunar pentru telefonul mobil. Guler exterior ridicat și buzunare interioare căptușite cu material contrastant. Plachetă cu nasturi cu apăsare la manșete. Fermoar invizibil pentru personalizare.
  Preț de la 30,74 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 8. Parka ușoară căptușită cu glugă și mânecă lungă pentru bărbați
  100% poliamida. Căptușeală interioară din poliester. Cald si ultrausor. 2 buzunare frontale si 1 buzunar la piept cu fermoar si coada. Închidere cu fermoar cu glisor dublu ascuns datorită unei plăci cu știfturi. Glugă contrastantă și căptușeală corporală (cu excepția culorii Navy). Guler și manșete interioare cu coaste.
  Preț de la 35,21 lei /unitate
  2 culori disponibile
 9. Parka ușoară căptușită cu glugă și mânecă lungă pentru femei
  100% poliamida. Căptușeală interioară din poliester. Cald si ultrausor. Slim fit. 2 buzunare frontale si 1 buzunar la piept cu fermoar si coada. Închidere cu fermoar ascuns datorită unei plăci cu butoane presate. Glugă și căptușeală corporală contrastante (cu excepția culorii bleumarin). Guler și manșete interioare cu coaste.
  Preț de la 35,21 lei /unitate
  2 culori disponibile
 10. Parka cu gluga detasabila Maneci lungi
  Exterior: 100% poliester pongé - 230g/m². Captuseala interioara: 100% poliester - 135g/m². Interior din două materiale: microfleece de 180 g/m² în partea superioară și căptușeală din poliester matlasat 210T 60 g/m² în partea inferioară a îmbrăcămintei. Țesătură exterioară din satin. Două buzunare laterale și un buzunar la piept (toate cu fermoar) în față. Două buzunare interioare. Guler interior cu nervuri și glugă detașabilă căptușită cu lână. Închidere cu fermoar cu glisor dublu și clapă. Tivul mânecilor cu manșete interioare cu nervuri. Bandă decorativă interioară bicoloră. Un fermoar pe piept și pe partea de jos a hainei pentru a facilita accesul pentru personalizare. Greutate medie in marimea L: 1420 g.
  Preț de la 35,88 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 11. Parka cu mânecă lungă 3 în 1
  Exterior: 100% poliester cu acoperire PVC. Cusături cu bandă rezistentă la apă. Parka 3 în 1: matlasată în 2 materiale. Corp: plasă 100% poliester. Mâneci: 100% poliester. Închidere cu fermoar și clapă cu capse. Căptușeală interioară a gâtului din lână. 3 buzunare frontale cu fermoar și clapă. Curea reglabilă la manșete. Glugă detașabilă cu închidere cu capse. Glugă căptușită cu plasă și închidere cu opritoare. Fermoar interior pentru personalizare usoara. Jachetă fleece: microfleece 100% poliester. Captuseala bratelor din poliester pentru a facilita trecerea bratelor. Închidere cu fermoar. 2 buzunare laterale. Jacheta detasabila din microfleece cu fermoar. Greutate medie in marimea L: 1550 g.
  Preț de la 37,65 lei /unitate
  2 culori disponibile
 12. Parka cu glugă Mâneci lungi
  76% bumbac / 24% poliamidă. Finisaj la atingere cu piele de piersică. Captuseala contrastanta si matlasata 100% poliester. Închidere cu fermoar ascuns datorită unei plăci cu butoane presate. Glugă căptușită, contrastantă și căptușită, cu vizor și șnur. 2 buzunare frontale cu fermoar și 1 buzunar la piept cu burduf și clapă cu fermoar. 1 buzunar interior. Manșete reglabile cu curea velcro. Fermoar interior invizibil pe partea stângă și inferioară a îmbrăcămintei pentru personalizare.
  Preț de la 49,85 lei /unitate
  2 culori disponibile
 13. Parka de iarnă cu mânecă lungă
  Țesătură grea 65% poliester / 35% bumbac. Acoperire PU. Căptușeală matlasată 100% poliester. Închidere cu fermoar ascuns sub plachetă și cu capse. Glugă căptușită și căptușită cu blană artificială detașabilă. Patru buzunare frontale exterioare: două buzunare mari, cu două fante, cu clapă cu apăsare și două buzunare cu patura la piept, cu butoane. Un buzunar interior cu inchidere cu bretele reglabile. Snur interior pentru a se potrivi. Manșete interioare cu nervuri. Un fermoar pe piept și unul pe partea de jos a hainei pentru personalizare.
  Preț de la 52,64 lei /unitate
  2 culori disponibile
 14. Palton de oraș de damă cu mâneci lungi
  79% poliester / 18% viscoza / 3% elastan. Căptușeală din tafta 100% poliester. Gât lung. 2 inchideri cu 4 nasturi. 2 buzunare frontale cu clapă. 1 buzunar interior. Acest palton poate fi purtat peste un costum sau rochie si este ideal pentru profesionistii din restaurante, hoteluri si servicii.
  Preț de la 57,88 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
 15. Palton de oraș pentru bărbați cu mâneci lungi
  79% poliester / 18% viscoza / 3% elastan. Căptușeală din tafta 100% poliester. Inchidere cu 6 nasturi. 2 buzunare frontale cu clapă și 2 buzunare deschise cu nasturi cu apăsare. 2 buzunare interioare: unul cu inchidere cu nasture, iar celalalt cu fermoar. Manșete cu patru nasturi. 1 deschidere pentru un confort sporit in spate. Această haină corporativă poate fi purtată peste costum și cu aceasta completează ținuta profesională.
  Preț de la 64,55 lei /unitate
  1 culoare disponibilă
Setati descendent

15 Articole

Expediere expresServiciu Express disponibil
Reduceri mariCu o reducere de până la 70% la cantitate
Livrare gratuităExpediție gratuită la toate comenzile dvs.
Alte categorii care v-ar putea interesa legate de Parka și paltoane
Polar personalizatPolar personalizat
Tricouri personalizateTricouri personalizate
Hanorace personalizateHanorace personalizate